Sähköasennusten asiantuntija Lempäälässä ja Pirkanmaalla

Kysy lisää tai pyydä tarjous!
sähköasennus ja kylmälaitteet

Sähkö- ja kylmäpalvelu Hakala Oy on monipuolinen sähkötöiden osaaja. Saat muun muassa erilaiset sähköasennukset kauttamme nopeasti ja asiantuntevasti Lempäälässä sekä muualla Pirkanmaan alueella.

Tampereen kaupunkialueen lisäksi työskentelemme muun muassa Valkeakoskella, Akaassa (Viialassa ja Toijalassa) sekä Vesilahdella. Jos etsit osaavaa sähköasentajaa tai erilaisten sähköurakoiden asiantuntijaa, ota yhteyttä!

Asiakaslähtöistä sähköpalvelua 

kylmälaitteet ja sähköasennus

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset sähköalan palvelut. Tavallisimpien sähkölaitteiden asennusten ohella teemme ammattitaidolla erilaiset aurinkosähkön asennustyöt, kuten:

  • aurinkopaneelien asennukset
  • mökkipaketit akuilla
  • asuinkiinteistöjen aurinkoenergia-asennukset.

Asennamme lukuisien eri merkkien sähkölaitteet asiantuntevasti. Oli sähkölaite mikä tahansa, kysy apuamme asennusvaiheeseen.

Olemme pätevä ja osaava sähkötöiden johtaja ja tekijä, ja meillä on S2-sähköurakointioikeudet. Teemme mielellämme vaativiakin sähkötöitä erilaisissa kohteissa. Sähkötöiden lisäksi hoidamme myös erilaiset kylmätyöt sekä lämmitys- ja jäähdytysratkaisut.

Lue tarkemmin kylmätöistä

Sähkötöitä yrityksille ja yksityisille

sähkötyöt kylmälaitteisiin

Teemme sähkötyöt sovittujen aikataulujen mukaan sekä yksityishenkilöille ja kotitalouksille että erilaisille yrityksille. Työskentelemme mielellämme yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa, ja hoidamme sähkötyöt rakennusfirmojen erilaisissa rakennusprojekteissa. Olemme luotettava sähköalan yhteistyökumppani rakennushankkeissa.

Sähkö- ja kylmäpalvelu Hakala Oy tarjoaa sähköasennukset ja muut sähkö- ja kylmätyöt Lempäälässä ja kaikkialla Pirkanmaalla. Ota siis yhteyttä ja kysy rohkeasti lisätietoja! Saat meidät parhaiten kiinni sähköpostilla.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

 kylmälaitteiden sähkötöitä

Sähkö- ja kylmäpalvelu Hakala Oy

Kautuksentie 15
37500 Lempäälä

 010 200 3670

 info@sahkojakylmapalveluhakala.fi

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *