Sähköasennukset ja -suunnittelu Lempäälässä ja Pirkanmaalla

Kysy lisää tai pyydä tarjous!
sähköasennus ja kylmälaitteet

Sähkö- ja kylmäpalvelu Hakala Oy on monipuolinen sähkötöiden osaaja. Saat muun muassa erilaiset sähköasennukset kauttani nopeasti ja asiantuntevasti Lempäälässä sekä muualla Pirkanmaan alueella.

Tampereen kaupunkialueen lisäksi työskentelen muun muassa Valkeakoskella, Akaassa (Viialassa ja Toijalassa) sekä Vesilahdella. Jos etsit osaavaa sähköasentajaa tai erilaisten sähköurakoiden asiantuntijaa, ota yhteyttä!

Sähköpalvelut suunnittelusta asennuksiin

kylmälaitteet ja sähköasennus

Tarjoan asiakkailleni monipuoliset sähköalan palvelut. Sähkösuunnittelun ja tavallisimpien sähkölaitteiden asennusten ohella teen ammattitaidolla erilaiset aurinkosähkön asennustyöt kuten aurinkopaneelien asennukset, mökkipaketit akuilla ja asuinkiinteistöjen aurinkoenergia-asennukset. Asennan lukuisien eri merkkien sähkölaitteet asiantuntevasti. Oli sähkölaite mikä tahansa, kysy apuani asennusvaiheeseen.

Palveluihini kuuluvat muun muassa:

  • sähköasennukset

  • sähkösuunnittelu

  • valaistussuunnittelu

  • aurinkopaneelien asennukset.

Olen pätevä ja osaava sähkötöiden johtaja ja tekijä, ja minulla on S2-sähköurakointioikeudet. Teen mielelläni vaativiakin sähkötöitä erilaisissa kohteissa. Sähkötöiden lisäksi hoidan myös erilaiset kylmätyöt sekä lämmitys- ja jäähdytysratkaisut.

Lue tarkemmin kylmätöistä

Sähkötöitä yrityksille ja yksityisille

sähkötyöt kylmälaitteisiin

Teen sähkötyöt sovittujen aikataulujen mukaan sekä yksityishenkilöille ja kotitalouksille että erilaisille yrityksille. Työskentelen mielelläni yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa, ja hoidan sähkötyöt rakennusfirmojen erilaisissa rakennusprojekteissa. Olen luotettava sähköalan yhteistyökumppani rakennushankkeissa.

 Sähkö- ja kylmäpalvelu Hakala Oy sähköasennukset muut sähkö- ja kylmätyöt Lempäälässä ja kaikkialla Pirkanmaalla. Olen vain puhelinsoiton päässä – ota siis yhteyttä ja kysy rohkeasti lisätietoja!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

 kylmälaitteiden sähkötöitä

Sähkö- ja kylmäpalvelu Hakala Oy

Kautuksentie 15
37500 Lempäälä

 010 200 3670

 info@sahkojakylmapalveluhakala.fi

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *