Ilmalämpöpumpun asennus, jäähdytys- & lämmitysratkaisut | Lempäälä, Tampere, Pirkanmaa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!
ilmalämpöpumppujen asennukset

Sähköasennusten ja muiden sähkötöiden ohella Sähkö- ja kylmäpalvelu Hakala Oy tekee myös monipuoliset kylmätyöt, kuten kylmälaitteiden ja ilmalämpöpumppujen asennukset, Lempäälässä ja muualla Pirkanmaan alueella.


Toimitan ja asennan eri merkkien ilmalämpöpumput koteihin, yritysten tiloihin ja muihin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuna Tampereen kaupunkialueen lisäksi esimerkiksi Valkeakoskella, Akaassa (Viialassa ja Toijalassa) sekä Vesilahdella. Laitan ilmalämpöpumppusi toimintaan käden käänteessä! Tutustu myös kätevään rahoitukseen. 

Ilmalämpöpumppujen asennukset kaikille merkeille

ilmalämpöpumppujen asennukset

Ilmalämpöpumppu kohentaa asumusmukavuuttasi merkittävästi, sillä pumpulla säädät kotisi lämpötilan helposti mieleiselle tasolle. Toimitan ja asennan ilmalämpöpumppusi paikalleen ja toimintakuntoon missä tahansa Pirkanmaan alueella. 


Katson kanssasi tarvittaessa sopivan paikan ilmalämpöpumpulle, ja hoidan asennuksen mahdollisimman nopealla aikataululla. Opastan myös laitteen oikeaoppiseen käyttöön, ja tarvittaessa avustan oikean laitteen valinnassa.

Olen Boschin Lämpömestari-serfifioitu tekijä. Tämä tarkoittaa, että saat asentamiini Bosch-lämpöpumppuhin jopa 6 vuoden takuun.

Muista, että asennan ilmalämpöpumppujen lisäksi kotiisi muutkin sähkölaitteet ja hoidan ammattitaidolla erilaiset sähkötyöt!

Lue lisää sähkötöistä

Kylmälaitteet paikoilleen ja toimintaan

ilmalämpöpumppujen asentaminen

Kylmäpalveluihini kuuluvat ilmalämpöpumppujen toimituksen ja asennuksen lisäksi erilaisten kylmälaitteiden asennukset esimerkiksi suurtalouskeittiöihin. Toteutan kylmälaitteiden asennukset sekä kotitalouksille että yrityksille. Laitan siis tarvittaessa paikalleen myös esimerkiksi kotikylmiöt.

Kylmätöiden asiantuntijana hoidan mielelläni kylmälaitteiden asennukset myös rakennusalan yritysten erilaisissa rakennusprojekteissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä kylmälaitteiden asennusten ammattilaisen kanssa, ota yhteyttä! Tarvitsitpa sitten ilmalämpöpumpun asennusta tai muuta kylmätyötä Lempäälän tai muun Pirkanmaan alueella, ota minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella! 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

ammattilainen ilmalämpöpumppujen asentamiseen

Sähkö ja kylmäpalvelu Hakala Oy

Kautuksentie 15
37500 Lempäälä

 010 200 3670

 info@sahkojakylmapalveluhakala.fi

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *